HOCA MEAT PRODUCTS NV

Over ons

Bij Hoca Meat Products zijn we trots om uw vertrouwde leverancier te zijn voor gekoelde halal vleeswaren die exclusief zijn afgestemd op de moslimmarkt. Met tientallen jaren ervaring begrijpen we het belang van het strikt naleven van halal normen.

Onze weg is gekenmerkt door het opbouwen van vertrouwen, het vergaren van expertise en het handhaven van halal normen. Onze toewijding begint bij de bron en wordt gecontroleerd en gecertificeerd door SFCVH. We werken samen met leveranciers die onze waarden delen en zorgen ervoor dat alle ingrediënten die in onze producten worden gebruikt, halal gecertificeerd zijn.

Als trotse eigenaars van het merk Zahra brengen we u een selectie van vleeswaren die zijn ontworpen om aan uw smaak te voldoen. We zijn er trots op een divers scala aan keuzes aan te bieden, van traditionele klassiekers tot innovatieve smaken. Naast ons huismerk Zahra bieden we ook diensten voor private labeling, zodat bedrijven hun eigen exclusieve lijn van halal vleeswaren kunnen hebben. Onze optie voor private labeling biedt de mogelijkheid voor partners die hun merkidentiteit willen opbouwen en tegelijkertijd kwaliteitsproducten aan hun klanten willen aanbieden.

Onze website is ontworpen om u een naadloze ervaring te bieden terwijl u onze aanbiedingen ontdekt. Blader door onze catalogus en u zult ons assortiment ontdekken.

Als u vragen, suggesties of feedback heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website.

Bekijk aanbod

Actief in de halal markt sinds de jaren 90.

Uitgebreid Productassortiment

Bij Hoca Meat Products ligt onze USP in ons brede scala aan halal vleeswaren. Van traditionele favorieten tot innovatieve smaken, we bedienen diverse smaken en voorkeuren, wat zorgt voor een heerlijke ervaring voor elke klant.

Toegewijde Halal Productie

Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan halal productie. Met twee fabrieken die zich uitsluitend richten op de productie van halal vleeswaren, garanderen we naleving en authenticiteit in elk product dat we aanbieden.

Gecertificeerd Halal Proces

Ons hele proces is halal gecertificeerd door SFCVH, wat u verzekert dat elk item in onze selectie voldoet aan de halal normen.


Welkom bij onze uitgebreide catalogus van halal vleeswaren!


Bij Hoca Meat Products zijn we enorm trots om u een prachtig assortiment halal-gecertificeerde vleeswaren aan te bieden. Met jarenlange ervaring in de branche hebben we deze selectie samengesteld om aan uw diverse smaken en voorkeuren te voldoen.

Geniet van de rijke variëteit van ons productassortiment, dat een breed scala aan opties bevat om aan uw voorkeuren en gemak te voldoen. Van gekookte vleeswaren tot gedroogde producten, en van handige blokproducten tot voorverpakte producten die klaar zijn om van te genieten.

We nodigen u uit om ons assortiment te verkennen en de vreugde van onze halal vleeswaren te ervaren.Bekijk ons assortimentNaar het aanbod